Nëse dini diçka për këtë person lajmërojeni menjëherë Policinë e Kosovës

232
nese-dini-dicka-per-kete-person-lajmerojeni-menjehere-policine-e-kosoves

Nëse  ka dikush informacion në lidhje me të kërkuarin Burhan Cej, të informoj policinë menjëherëthuhet në kërkesën e policisë dërguar mediave.

“Sektori Rajonal i Hetimeve në Prizren është duke hetuar rastin “Vjedhje në Tentative” dhe “Prezantim i rremë”.

Informatat mund të percillen përmes numrave zyrtar si më poshtë:

Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999, ne Prizren 029 244 355Reklamë

Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale.

Ju mund të dërgoni informatat e juaja edhe në adresën elektronike info@kosovopolice.com apo ne aplikacionin “Lajmëro Policin딓, thuhet në njoftimin e policisë.

Bashkangjitur e keni foton dhe të dhënat e personit të dyshimtë i cili po kërkohet nga Hetimet Rajonale në Prizren.