Ky është bashkëshorti i moderatores bukuroshe të RTK-së

170
ky-eshte-bashkeshorti-i-moderatores-bukuroshe-te-rtk-se

Alketa Gashi-Fazliu është gazetare dhe spikere e lajmeve.

Ajo, është nga Prizreni. Fillimet në fushën e gazetarisë i ka nisur në ‘’Radio Prizren’’, kur ishte ende e re.

Tani e prezanton me ëmbëlsi emisionin e mëngjesit në ‘’Radio Televizionin e Kosovës’’.

Ajo është gazetare dhe gjithashtu shkrimtare – poete.

Alketa gjithmonë e ka pasur në gjak shkrimin, bile ka botuar qysh në fëmijërinë e hershme.

Megjithatë, pasioni i saj i vërtet është leximi.

Kuptojmë se lexon me shumë dashuri.

The post Ky është bashkëshorti i moderatores bukuroshe të RTK-së appeared first on Gazeta Press.