Murati opozitës: Me vite keni qeverisë, s’ju ra ndërmend për personelin shëndetësor

382
murati-opozites:-me-vite-keni-qeverise,-s’ju-ra-ndermend-per-personelin-shendetesor

Ai ka thënë ka shumë fatura të papaguar që nga viti 2013.

“Problemi është që ato shtesa ka qenë vendim i marr në këtë vit dhe kanë qenë me afat deri në fund të muajit mars dhe nuk kemi pasur shtesa më tutje. Ka qindra miliona fatura të pa paguara që datojnë nga viti 2013”, tha Murati.

Ai tha se Qeveria e AAK-së ndër vendimet e para që ka marrë ka qenë rritja e rrogës për kryeministrin dhe ministrat por jo për personelin shëndetësor.

“Ndërsa në qeverinë që ka udhëheq AAK vendimi i parë për rritje të pagave ka qenë me ja rrit vetes dhe jo personelit shëndetësorë, me vite keni qeverisë dhe s’ju ra ndërmend për personelin shëndetësorë”, tha Murati.