Cili është deputeti që i tha Arben Gashit “bomi petë”

161
cili-eshte-deputeti-qe-i-tha-arben-gashit-“bomi-pete”

“Bomi petë”, ishte porosia e Shalës derisa dëgjohet duke i thënë Gashit.

Deputeti Arben Gashi ka kritikuar pushtetin e VV-së për arrogancë dhe ka thënë se kur flasin për opozitën, duhet t’i drejtohen secilës parti me emër.