Bilbilat e Mushtishtit nuk pranojnë se kanë bërë ndërhyrje në fytyrë

154
bilbilat-e-mushtishtit-nuk-pranojne-se-kane-bere-nderhyrje-ne-fytyre

Disa nga këngëtaret tona sikur e kanë kthyer kohën mbrapsht, pasi pamja e tyre është transformuar plotësisht.

Sot, kanë më shumë dritë, rini e freski sesa dikur.

Veshjet, aksesorët, grimi professional dhe kujdesi I shtuar ndaj vetës, ka bërë që këngëtaret të shkëqejnë.

Shikoni si janë dukur dikur e si duken sot Shkurte Fejza, Shyhrete Behluli, Motrat Mustafa e Remzije Osmani dhe do të habiteni.

Ndërkohë, as njëra nga bilbilat e Mushtishtit nuk pranojnë se kanë bërë ndërhyrje kirurgjike, përkundër përflitjeve.

Por, siç sihet secila nga to I ka rregulluar dhëmbët.

Ndryshe, secila prej tyre e ka avancuar stilin e veshjes me garderobë që shpesh e blejnë jashtë vendit.

The post Bilbilat e Mushtishtit nuk pranojnë se kanë bërë ndërhyrje në fytyrë appeared first on Gazeta Press.