Publikohen mesazhet e fundit të Vali Corleones para se të arrestohet nga Policia e Kosovës

170
publikohen-mesazhet-e-fundit-te-vali-corleones-para-se-te-arrestohet-nga-policia-e-kosoves

King Vali Carleone është arrestuar disa javë më parë nga Policia e Kosovës.

Por, duket se personi më i komentuar në Kosovë ka një storie tjetër për të treguar për arrestimin e tij, pasi që këtë ai e kishte treguar disa javë para se të vinte në emisionin Express Rozë në telefon.

“Mbrëmë me ka thirr një person, kam shkuar në një hotel.

Ai personi ka qenë me një vajzë.

Ajo vajza më përpara dy tri herë ka dal me mu dhe ka bo s….

Krejt gjërat, dmth, kanë qenë të montuara nga policia dhe nga elementet e Kosovës për mem bo mua gjana ekstreme etj”, ka thënë fillimisht Carleone për Express Rozë.

Sipas tij, ajo vajza i ka hjekur krejt rrobat në prani të tij duke e puthur atë.

Ajo me ka puthur mua krejt dhe duke dashtë me bo s… ka thonë jo.

Ajo shumë me donë mu dhe me herët ka berë s… me mu edhe krejt dhe 11 orë ka kcy desh tuj m’bo le.ap dance e krejt që mos po e preki unë për s…

Kështu që, sot në orën tre jam kthy prej hotelit dhe skam pas s… me të”, thotë Vali. /Express/

The post Publikohen mesazhet e fundit të Vali Corleones para se të arrestohet nga Policia e Kosovës appeared first on Gazeta Press.