Qeveria miraton një pako në vlerë 20 milionë euro për biznese

232
qeveria-miraton-nje-pako-ne-vlere-20-milione-euro-per-biznese

 

Ministri i Financave, Hekuran Murtati pas mbledhjes së qeverisë tha se miratuan një pako totale rreth 20 milionë euro për t’i ndihmuar bizneseve, e po ashtu stimuluar sektorin e shëndetësisë dhe sigurisë në përballje me pandeminë Covid 19.

Lidhur me një pako tjetër të rimëkëmbjes, Murati tha se pa u trajtuar fillimisht problemi shëndetësor dhe imunizimi nuk mund flasim për një hapje totale.

Ndërkaq, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari tha se këtë pako e kanë bërë vetëm në se në bazë të buxhetit që e kanë trashëguar nga qeveri e kaluar.

The post Qeveria miraton një pako në vlerë 20 milionë euro për biznese appeared first on Gazeta Press.