Pallaska thotë se me këto dy raste Kurti tregoi “shembull shkollor i hipokrizisë së popullizmit”

163
pallaska-thote-se-me-keto-dy-raste-kurti-tregoi-“shembull-shkollor-i-hipokrizise-se-popullizmit”

“Premtimi elektoral dhe fokusi medial: Konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme. Veprimi qeveritar: Heqja e shtesave për pensionistët në kohë pandemie.

Shembull shkollor i hipokrizisë së popullizmit!!!”, ka shkruar Pallaska.

Ndryshe, Qeveria Kurti të mërkurën mori vendim për uljen e pensioneve nga 120 në 100.