Nuk do ta besoni çfarë pune bën Alberie Hadergjonaj në Amerikë

275
nuk-do-ta-besoni-cfare-pune-ben-alberie-hadergjonaj-ne-amerike

Këngëtarja Alberie Hadergjonaj ka treguar punën që ka.

Ajo thotë se punon agjente shitjesh, së objekteve, tokave e të ngjashme, pra patundshmëri.

Në emisionin Oxygen Show tha se shpejt mendon të hap agjencinë e saj për këtë punë.

Hadergjonaj, këndon nëpër koncerte dhe organizime të ndryshme gjithandej botës, por veçanërisht në Amerikë ku edhe jeton./Express/

The post Nuk do ta besoni çfarë pune bën Alberie Hadergjonaj në Amerikë appeared first on Gazeta Press.