Qeveria Kurti emëron anëtarët e rinj të Bordit të Telekomit

118
qeveria-kurti-emeron-anetaret-e-rinj-te-bordit-te-telekomit

Në mbledhjen e mbajtur sot, janë emëruar pesë anëtarë të Bordit dhe Kryesuesi i tij, shkruan Rahovec.net.

Këta janë emrat e të emëruarve:

Shpëtim Dobra – Kryesues

Anëtarë:

Sajmije Thaçi.

Mimoza Vila.

Florina Jerliu

Agim Muçaj.

Remzi Kelmendi.

“Të emëruarit i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë sipas ligjit.   Ky është një proces i gjatë që po përfundon sot me emërimin e këtij bordi të drejtorëve”, ka thënë kryeministri Kurti. /Rahovec.net/