Haradinaj merr pjesë në konstituimin e Kryesisë së re të Aleancës në Pejë

375
haradinaj-merr-pjesë-në-konstituimin-e-kryesisë-së-re-të-aleancës-në-pejë

Haradinaj përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook, ka treguar se ka takuar njerëz të përkushtuar dhe energjikë, që e dojnë Pejën dhe janë të gatshëm të marrin përgjegjësi për një qeverisje që e meriton komuna e tyre. 

“Energjia e fitores reflektonte nga të gjithë anëtarët e kryesisë së re të Aleancës, të prirë nga kryetari Arbër Grabovci”, ka shkruar Haradinaj.

“Intelektualë të shquar, aktivistë të sinqertë, atdhetarë e qytetarë të ndershëm, po bashkohen rreth vizionit të Aleancës për një Pejë, siç e meritojnë qytetarët e saj”, ka vazhduar tutje ai./Rahovec.net/