Bleona Qerreti: Nuk kam “ushtri me dashnor” por…

147
bleona-qerreti:-nuk-kam-“ushtri-me-dashnor”-por…

Një libër për të pathënat dhe jetën sekrete të këngëtares Bleona Qeretit në Shqipëri dhe më pas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pritet të ‘dridh’ politikën e Tiranës dhe arenën mediatike shqiptare.

Libri për jetën rozë të Bleonës mban prej disa vitesh ‘nën ethe’ dhe panik disa politikanë të rëndësishëm të Tiranës, të cilët pritet t’u zbulohen sekretet e jetës intime dhe lidhjeve të fshehta dashurore në kapitujt e librit të përfunduar tashmë nga këngëtatarja, e cila vijon karrierën në SHBA jo vetëm në muzikë, por ka marrë pjesë edhe në shumë filma, pranë emrave më të njohur të kinematografisë.

Bëhet fjalë për disa politikanë, por edhe gazetarë, të cilët në momente të caktuar kanë qenë protagonistë në jetën rozë të Bleonës.

Dhe pse kjo e fundit ka deklaruar se të dashurit e saj numërohen me gishtat e dorës, pra që nuk bëhet fjalë për një ‘ushtri me dashnorë’ siç mund të perceptohet apo keqkuptohet nga një pjesë e publikut, sërish libri ka prodhuar një kureshtje të madhe, intriga, përshpërima, ethe dhe tension.

Një postim të disa ditëve më parë, Bleona njoftoi se kishte përfunduar disa kapituj të librit.

Një kapitull ia ka kushtuar gazetarit I. B, duke përshkruar edhe aspekte fizike të tij.

Me interes të madh pritet libri i Bleonës për personazhe të tjerë të politikës shqiptare, sa do t’i ekspozojë dhe mbrojë ajo në kapitujt e librit.

“Për librin janë bërë shumë aludime, por mua nuk më intereson fare tregu shqiptar, por ai ndërkombëtar.

Libri do të dalë kur unë të jem gati për tregun ndërkombëtar që të tregoj historinë time, si jam bërë ‘Bleona’”, ka pohuar këngëtarja kohë më parë.

The post Bleona Qerreti: Nuk kam “ushtri me dashnor” por… appeared first on Gazeta Press.