“Bijat i shesim-votat i qesim”, vendosen mbishkrime tek shtëpia e Adelina Graincës

164
“bijat-i-shesim-votat-i-qesim”,-vendosen-mbishkrime-tek-shtepia-e-adelina-grainces

Ende nuk dihet kush i ka bërë këto mbishkrime tek vila luksoze e deputetes tadhmë të Vetëvendosjes Adelina Grainca por këto mbishkrime lidhen pikërisht me dyshimet se ajo kaloi nga PDK në Vetëvendosje si rezultat i pazareve që për të i ka bërë axha i saj Lulzim Grainca.

Zyrtarët e Partisë Demokratike të Kosovës tash e disa ditë kanë kërkuar që Adelina Grainca ta kthej mandatin që sipas tyre e vodhi nga PDK dhe e kontrabandoi në Vetëvendosje. /Rahovec.net/