Prishtinasi raporton në polici zhdukjen e shokut: Është larguar qe 10 ditë

128
prishtinasi-raporton-ne-polici-zhdukjen-e-shokut:-eshte-larguar-qe-10-dite

Një burrë nga Prishtina ka njoftuar policinë se shoku i tij është larguar nga shtëpia para dhjetë ditësh dhe nuk është kthyer më.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Rexhep Luci” në Prishtinë, derisa ankuesi ka bërë të ditur se shoku i tij ka jetuar vetëm.

Ai ka deklaruar se shoku i tij është zhdukur qe 10 ditë, ndërkaq rastin në polici e ka lajmëruar të hënën, më 19 prill.

“Ankuesi mashkull  kosovar ka njoftuar  se miku i tij mashkull  kosovar i cili jeton vetëm, para 10 dite  ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend-ndodhjen e tij”, njofton policia