Rukiqi kërkon të miratohet ndihma financiare për bizneset

266
rukiqi-kerkon-te-miratohet-ndihma-financiare-per-bizneset

 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka deklaruar se tash masat duhet të respektohen nga operatoret ekonomik në mënyrë që vera të jete me sa më pak kufizime.

Sipas tij, tash duhet të miratohet sa më shpejt, ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit, si dhe të sigurohet vaksinimi masiv i qytetarëve, si një ndër parakushtet bazë për rimëkëmbje të ekonomisë.

The post Rukiqi kërkon të miratohet ndihma financiare për bizneset appeared first on Gazeta Press.