Rezarta Shkurta kap ‘mat’ burrin dhe mbetet pa fjalë: Gjithë këto vite më paska mashtruar

189
rezarta-shkurta-kap-‘mat’-burrin-dhe-mbetet-pa-fjale:-gjithe-keto-vite-me-paska-mashtruar

Tashmë e gjithë databaza është publike dhe secili prej nesh mund të kontrollojë se kush na përgjonte për bindjet tona partiake dhe jo vetëm.

Kjo është tema më e nxehtë që po përflitet është databaze e PS me të dhënat e shqiptarëve të grumbulluara në shkelje me ligjin nga patronazhistët e PS.

Edhe Rezarta Shkurta ka qenë një ndër kuriozet për të mësuar patronazhistin e saj dhe të bashkëshortit të saj, Ermal Hoxha, nipi i ish-diktatorit Enver Hoxha.

Por bindja e tij partiake ka habitur edhe vetë Shkurtën.

Në këto lista, Ermal Hoxha, nipi i ish-diktatorit, figuron simpatizant i PD.

“Hajde besoji burrit. Gjithë këto vite më paska mashtruar.”, shkruan me ironi krah fotos Rezarta Shkurta, e cila nuk ka nguruar të bëjë publik edhe emrin e patronazhistit i cili është Aleksandër Buca.

The post Rezarta Shkurta kap ‘mat’ burrin dhe mbetet pa fjalë: Gjithë këto vite më paska mashtruar appeared first on Gazeta Press.