Pjetër Shala deklarohet i pafajshëm, i quan qesharake akuzat ndaj tij

190
pjeter-shala-deklarohet-i-pafajshem,-i-quan-qesharake-akuzat-ndaj-tij

Në seancën e parë njoftuese Shala është deklaruar i pafajshëm për akuzat kundër tij.

“Zotëri gjykatës, unë nuk e ndiej vetën që kam bërë krim, unë vetëm kam mbrojtur atdheun dhe popullin tim, ndihem plotësisht i pafajshëm”, tha Shala.

Ai i quajti qesharake akuzat ndaj tij derisa mënyrën e arresitmit të tij e ka quajtr film.

“Nuk ka pasur nevojë të bëhet arrestimi e ky farë filmi. Vetëm një ftesë dhe unë vij paraqitem vetë”, ka thënë ai, duke treguar se kjo nuk është vizita e tij e parë në atë objekt”, tha ai./Rahovec.net/