Presidenti gjerman Steinmeier e uron Presidenten Osmanin dhe e fton të takohen së shpejti

212
presidenti-gjerman-steinmeier-e-uron-presidenten-osmanin-dhe-e-fton-te-takohen-se-shpejti

Presidenti Steinmeier theksoi se Gjermania do të vazhdojë të jetë një partner i besueshëm për Kosovën dhe do ta mbështesë për ta arritur progresin e metejmë në rrugën evropiane.

Steinmeier ka inkurajuar institucionet e reja në angazhimin e tyre për forcimin e sundimit të ligjit, luftën kundër korrupcionit, krimit të organizuar, si dhe për tejkalimin e pasojave nga pandemia COVID-19.

Presidenti i Gjermanisë ka shprehur gatishmërinë për bashkëpunim dhe e ka ftuar Presidenten Osmani për takim së shpejti./Rahovec.net/