PDK: Masakrat na përkujtojnë se sa shtrenjtë i ka kushtuar liria Kosovës

181
pdk:-masakrat-na-perkujtojne-se-sa-shtrenjte-i-ka-kushtuar-liria-kosoves

“Me dhembje të madhe i kujtojmë 54 anëtarët e familjeve Muqolli e Elshani, që u maskaruan dhe u dogjën nga dora e armikut, dhe 24 civilë të tjerë të rënë në Çikatovë në 17 prillin e vitit 1999. Këto masakra, kjo sakrificë na e përkujton se sa shtrenjtë i ka kushtuar liria Kosovës. Lavdi e përjetshme”, thuhet në një postim të PDK-së në rrjetet sociale./Rahovec.net/