Ankohet Petkoviq pasi nuk i jepet leja për të hyrë në Kosovë

433
ankohet-petkoviq-pasi-nuk-i-jepet-leja-per-te-hyre-ne-kosove

Nga kjo zyre thonë se qëllimi i vizitës ishte për të takuar popullatën serbe dhe për të biseduar me ta.

“Është e qartë që qeveria e re në Prishtinë do të përdorë çdo justifikim të mundshëm, përfshirë situatën me virusin korona, për të imponuar një politikë antiserbe të barrierave dhe ndalesave”, thuhet në njoftimin e të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën”, raporton Tanjug./kk./