Sveçla takohet me ambasadorin italian, e njofton për prioritetet e MPB-së

251
svecla-takohet-me-ambasadorin-italian,-e-njofton-per-prioritetet-e-mpb-se

Gjatë takimit, Sveçla e njoftoi ambasadorin italian lidhur me prioritetet e MPB-së në forcimin e institucioneve të rendit dhe sigrusië.

“Ai gjithashtu theksoi se vlerëson lartë përkrahjen e vazhdueshme që ka ofruar Italia për institucionet e Republikës së Kosovës, në veçanti për MPB-në dhe Policinë e Kosovës, në luftimin e krimit dhe ofrimin e trajnimit dhe ekspertizës nga pala italiane”.

“Të dyja palët shprehën gatishmërinë për vazhdim të bashkëpunimit të mirë edhe në fushat e tjera me interes të dyanshëm”, thuhet në njoftimin e MPB-së. /Rahovec.net/