Eliza Hoxha tregon se a po menaxhohet mirë pandemia nga qeveria Kurti

169
eliza-hoxha-tregon-se-a-po-menaxhohet-mire-pandemia-nga-qeveria-kurti

“Ky vendim është i vonë dhe i kotë. Një vendim në një kohë kur ekonomia është e lënduar dhe gjithë bota po vaksinohet. Ne kemi refuzuar vaksina”, tha Hoxha.

“Ka diçka që më bën përshtypje. Ka kaluar një vit dhe ne ende s’dimë se si me ju qasë si shoqëri dhe si politikëbërje”, theksoi ajo.

“S’do të rrimë duarkryq. Asnjëherë s’ka qenë më i rëndësishëm roli i opozitës. Mund ta kemi në rrezik edhe demokracie”, theksoi Hoxha.

Hoxha thotë se Covid-19 është sfidë e madhe. Ajo tregon edhe përvojën e saj me sëmundjen.

“Përnime është sfidë e jashtëzakonshme, e kam përjetuar vetë në korrik dhe vazhdoj me u përballë akoma me pasojat”, tha Hoxha në Pressing.