Haxhiu: Jam duke e pritur një përgjigje për sigurimin e 1 milion vaksinave brenda tri ditësh

262
haxhiu:-jam-duke-e-pritur-nje-pergjigje-per-sigurimin-e-1-milion-vaksinave-brenda-tri-ditesh

“Kam kontaktuar me biznismen të suksesshëm, me mjek, dhe shoqata të mjkëve në Amerikë, dhe në vendet e Evropës, dhe jam duke e pritur një përgjigje konkrete për sigurimin e 1 milion vaksinave brenda tri ditësh, të markave Modena, dhe AstraZaneca. Ne mund te fasilitojmë takimin, dhe pastaj Qeveria e Kosovës bën marrëveshjen drejtëpërdrejtë me këto kompani” tha Haxhiu në Kanal10.