Këshilltari i Albin Kurtit e kaloi vikendin në kazinot e Tiranës

308
keshilltari-i-albin-kurtit-e-kaloi-vikendin-ne-kazinot-e-tiranes

Duke qenë si këshilltar i kandidatit të “Vetvendosjes” në Tiranë, ai duket se ka kaluar një ditë të lodhshme dhe në mbrëmje është parë në mjediset e Regency Casino në qendër të Tiranës.

Shoku i tij Bojken Abazi ka bërë publik numurin e llogarisë për ndihma financiare, por me sa duket mentori kryesor i fushatës së tij nuk ka shumë probleme për para, shkruan gazeta TemA.